, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })
Tilbud på dine forsikringer - nemt og hurtigt

Forsikringer: Det er lettere at skifte selskab end du tror

download (6)
Skrevet 29. december 2012

Ifølge en spørgeskemaundersøgelse, som YouGov har lavet for Forsikring & Pension, tror hver 4. dansker fejlagtigt, at forsikringer kun kan opsiges én gang om året. Samtidig har kun 4 ud af 10 danskere helt styr på reglerne – nemlig at du som hovedregel kan opsige dine forsikringer med én måneds varsel.

Det er faktisk nemt at skifte forsikringsselskab i Danmark. Som hovedregel kan du altid opsige dine forsikringer med 1 måneds varsel (det kaldes forkortet opsigelse) og det koster typisk et gebyr på omkring 50 kr. hvis forsikringen har været i kraft i mere end et år på opsigelsestidspunktet, mens det er noget dyrere hvis forsikringen har været i kraft i mindre end et år. Det er hvert enkelt selskab som selv bestemmer størrelsen af gebyret, der dog skal afspejle de reelle omkostninger forbundet med opsigelsen. Det er altid gratis at opsige forsikringen den ene gang om året hvor den har hovedforfald.

Samtidig kan du få overgangen til det nye selskab til at gå hurtigt og let, hvis du giver dit nye forsikringsselskab fuldmagt til at opsige dine gamle aftaler. Så sørger de for alt papirarbejdet for dig, og sikrer sig, at den nye forsikring træder i kraft når den gamle udløber, så du hverken får en periode med overlap eller uden dækning. Hvis du har forudbetalt præmie, udbetaler det gamle selskab det automatisk til dig.

Du kan altså trygt kaste dig ud i at skifte forsikringsselskab, og starten kan være at indhente 3 gratis, uforpligtende tilbud lige her på FlytForsikring.dk

 

 

Skriv et svar