, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })
Tilbud på dine forsikringer - nemt og hurtigt

Familiens Basisforsikring: Pas på julegaver i bilen!

billede
Skrevet 6. november 2012

Når du skal igang med julegaveindkøbene, så frisk ikke svage sjæle ved at lave gaverne ligge fremme i bilen, mens du ordner flere indkøb eller får en forfriskning. Tyvene står tit på spring for at gøre nogle gode fangster fra biler læsset med julegaver.

Hvis uheldet er ude og der er indbrud i bilen, er det forskelligt om forsikringen dækker. Fælles er, at bilen skal være låst, ruderne lukkede og der skal være tegn på opbrud af bilen, hvis du skal have erstatning. Derefter handler det om, hvad det er, der er blevet stjålet, idet indboforsikringen skelner mellem “almindeligt indbo” såsom bøger, legetøj, hobbyværktøj og fødevarer og “særligt indbo” såsom GPS, computere, telefoner, kameraer, vin og spiritus.

Almindeligt indbo bliver altid erstattet, hvis det bliver stjålet. Reglerne for Særligt indbo er forskelligt fra selskab til selskab, så her gælder det om at læse dine forsikringsbetingelser – nogle erstatter kun hvis det ligger i aflåst bagage- eller handskerum, mens andre erstatter hvis blot genstandene ikke er synlige udefra. Smykker og kontanter dækkes aldrig.

“Lad være med at bruge bilen som opbevaringssted for julegaverne. Det er et tag-selv-bord for tyvene, hvis en forladt bil er fyldt med juleindkøb på bagsædet. Alligevel er der en del, der gør det. Overvej, om juleindkøbene kan klares som det sidste, inden du kører hjem, så de ikke kommer til at ligge i en parkeret bil” siger Riccardo Krogh Pescatori fra Forsikringsoplysningen.

Skriv et svar